Ο Στόχος μας

Το House of Science – Σπίτι της Επιστήμης ειδικεύεται στην πώληση εξοπλισμού για την αστρονομία και εκπαιδευτικών παιχνιδιών (STEM). Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονα τηλεσκόπια, κιάλια όλων των διαστάσεων και παιχνίδια που στοχεύουν στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων στα παιδιά. Για τους λάτρεις του βιβλίου, προσφέρουμε μια εξαιρετική συλλογή από βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης, που στοχεύουν στην εισαγωγή του αναγνώστη στην επιστήμη μέσα από εύληπτα κείμενα και κατανοητά παραδείγματα.

Με γνώμονα το ενδιαφέρον μας για την επιστήμη και ιδιαίτερα την αστρονομία, δραστηριοποιούμαστε στη διοργάνωση εκδηλώσεων παρακολούθησης αστρονομικών φαινομένων και αστροπαρατηρήσεων. Με την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει σε θέματα αστρονομίας και αστρονομικού εξοπλισμού, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξειδικευμένες πληροφορίες για τη σωστή χρήση τηλεσκοπίου και τις τεχνικές αστροφωτογράφισης.

Επιπροσθέτα, το “Cosmotheatre” είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας για διαλέξεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και εργαστήρια. Σχολεία και άλλες ομάδες είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να απολαύσουν ένα αξέχαστο ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.